Nieuws2021-09-22T16:05:44+01:00

NIEUWS

Voor het laatste nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook of Instagram.

Ultiem genieten

12 november 2019|

Toen Thijs tuinkamers ging bouwen, wilde hij er, uiteraard, ook een bij ons in de tuin zetten. Vanaf dag 1 is het ultiem genieten. Vanuit huis is het ..

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

“Onze tuin was rommelig en een beetje onhandig ingedeeld, daarom zaten we er nooit. Nu heeft Thijs er een waanzinnige hut gemaakt waar we zoveel tijd doorbrengen. In de hut zijn we echt even offline, alsof we vakantie vieren in onze achtertuin. Thijs en Judith maakten ene plan op maat zodat zelfs de dierbare eik die ik niet weg wilde halen, in de hut is gebleven. Ik was verbaasd over hoe snel de hut er stond en hoe soepel het allemaal liep.”

Rachel, Haarlem

“Mijn achtertuin was een taartpuntje van niks. Een soort kippenren. Ik had er niets mee tot Thijs me tipte om er een tuinhut in te bouwen. Nu ben ik elke keer als ik naar buiten kijk blij. Met het uitzicht op een mooi gestylde kamer (ook met dank aan de tips van Judith!) en vooral ben ik gelukkig als ik op een mooie herfstavond er met mijn gezin een kaartje leg en het haardje aan steek. Ik had niet gedacht dat dit kon in mijn tuin en ben er zo gelukkig mee. In de winter maak ik er een soort Zweedse skihut van en in de zomer een Mexicaanse veranda. Ik benut hem echt het hele jaar door.”

Karin Jansen, Heemstede
Ga naar de bovenkant