WIE ZIJN WIJ

Jan Arp en Thijs Smidt, aangenaam. Jan kun je rustig de tafelfluisteraar van Kennemerland noemen. Hij wordt al jaren geprezen om het vakwerk dat zijn meubels zo siert en is bekend in Haarlem en verre omstreken vanwege zijn interieurzaak Het Steedehuys. Thijs werkte jaren als cameraman en had in Hilversum een groot bedrijf dat cameraploegen verhuurde voor televisie-opnames. Zijn vrouw, Judith de Klijn, presenteerde jarenlang TV Woonmagazine met Jan des Bouvrie en ging daarna verder als interieurstyliste. Omdat Thijs een grote liefde heeft voor bouwen en klussen, werd hij door Judith nogal eens ingezet bij projecten. Gaandeweg werd de liefde groter en ging het roer om.

“Iets maken waar mensen elke dag plezier van gaan hebben en wat een upgrade is voor hun huis en hun leven, geeft ons echt zoveel plezier.”

Thijs en Jan bundelen hun krachten in WoodSpot waar ze hun jarenlange ervaring en expertises inzetten.

WIE ZIJN WIJ

Jan Arp en Thijs Smidt, aangenaam. Jan kun je rustig de tafelfluisteraar van Kennemerland noemen. Hij wordt al jaren geprezen om het vakwerk dat zijn meubels zo siert en is bekend in Haarlem en verre omstreken vanwege zijn interieurzaak Het Steedehuys. Thijs werkte jaren als cameraman en had in Hilversum een groot bedrijf dat cameraploegen verhuurde voor televisie-opnames. Zijn vrouw, Judith de Klijn, presenteerde jarenlang TV Woonmagazine met Jan des Bouvrie en ging daarna verder als interieurstyliste.

Omdat Thijs een grote liefde heeft voor bouwen en klussen, werd hij door Judith nog al eens ingezet bij projecten. Thijs is goed in veel dingen, maar zijn hart (en talent!) ligt bij het bouwen van stijgerhouten tuinhutten.“Iets maken waar mensen elke dag weer plezier van gaan hebben en wat een upgrade voor hun huis en hun leven betekent, dat geeft mij echt zoveel plezier.”

Thijs en Jan bundelen hun krachten in WoodSpot waar ze hun jarenlange ervaring en expertises inzetten.

CONTACT

Informeer naar de mogelijkheden en onze werkwijze.

BEL ONS

Thijs 06 393 635 34
Jan 06 553 828 29

OF STUUR EEN EMAIL