Tuinkamer op maat in Haarlem

Een mooie tuinkamer is een centraal punt in je tuin. Woodspot maakt altijd alles op maat. Dat betekent dat een tuinkamer op maat van ons altijd perfect aansluit bij de rest van je tuin. We maken gebruik van hoogwaardige materialen een duurzame houtsoorten. Dat leidt tot prachtige tuinhuizen die decennia lang blijven staan.

Geniet meer van je tuin met een tuinkamer

Een tuinkamer op maat is een verrijking voor je tuin. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van wat jouw persoonlijke paradijs allemaal te bieden heeft. Bovendien doet een mooie houten tuinkamer ook veel voor het aanblik van je tuin. Het is daarbovenop een perfecte plek om met familie en vrienden bij elkaar te zitten. Dankzij een tuinkamer kun je in de winter ook optimaal genieten van je tuin. Het is een multifunctionele ruimte. Je kunt een tuinkamer puur gebruiken om in te zitten. Daarnaast is het een goede plaats om gereedschap te bewaren of kan het fungeren als werkplaats of hobbykamer.

Verschillende soorten tuinkamers

Iedere tuinkamer is anders. Bovendien zijn ze op te delen in een aantal stijlen. Een tuinkamer kan bijvoorbeeld in de hoek van de tuin worden geplaatst of juist aan het huis vast. Ook kan je een vrijstaande tuinkamer plaatsen. De voorkant blijft vaak open, maar dat is lang niet altijd zo. Een open tuinkamer is bijvoorbeeld erg geschikt voor een barbecue of een gezellige vuurkorf. Bovendien kan Woodspot veel verschillende soorten hout gebruiken. Dat heeft meteen een grote invloed op het uiterlijk van een tuinkamer.

De inrichting kun je ook bij Woodspot bestellen

Aan een tuinkamer zonder inrichting heb je niet veel. Gelukkig kun je alles wat je nodig hebt bij Woodspot bestellen. We maken bijvoorbeeld ook maatwerk banken en tafels. Maar het is zelfs mogelijk om een complete keuken of een open haard door ons op maat te laten maken.

Wil jij een houten tuinkamer bouwen of wil jij meer informatie hebben over een tuinkamer op maat? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-39363534 of stuur een email naar info@woodspot.nl. Wij helpen jou graag verder!